Папайя
Характеристика/опис
Схожі товары
Помаранчеві, жовті або червоні кольори скибочок, висушені плоди динного дерева експортуються з теплих країн з тропічним кліматом. Сушена папайя не поступається за корисними властивостями свіжим фруктам, за смаком нагадує одночасно абрикос, диню, моркву.
У своєму складі сухофрукти папайї містять багатий вітамінно-мінеральний комплекс, поліненасичені жирні кислоти, природні цукри, ферменти, пектини. Антиоксидант - вітамін C, у складі висушених плодів динного дерева, займає першу позицію, покриває більше половини добової потреби. Мікро та макроелементи у складі сушеної папаї сприяють правильному кислотно-лужному та водно-сольовому обміну, нормальній роботі всіх органів, систем. До списку мінералів, які у значних концентраціях, входять: калій, магній, кальцій, залізо, фосфор, натрій, марганець.