Журавлина
Характеристика/опис
Схожі товары
Насамперед, журавлина корисна антиоксидантними властивостями: вона знижує активність хронічного запалення та попереджає розвиток злоякісних новоутворень.. Сушена журавлина є чудовою альтернативою родзинкам під час випікання чи оздоблення страв. Журавлина містить високу концентрацію вітаміну C та інших антиоксидантів. Крім того, в плодах містяться корисні кислоти: лимонна, яблучна, та щавлева - і велика в порівнянні з іншими ягодами кількість пектинів (виводять з організму шкідливі речовини). З вітамінів - крім вітаміну C - у ній можна зустріти групи B і К1. Їх кількість можна порівняти з вмістом у цитрусових.
Вона чудово поєднується з салатами, мюслі, випічкою та десертами. Спробуйте її як апетитний додаток до мʼясних та рибних страв, або використовуйте для приготування ароматних соусів та варення.