Родзинки кондитерські
Характеристика/опис
Схожі товары
Одна з головних переваг кондитерських родзинок – відсутність кісточок, що робить їх простими у приготуванні та подальшому використанні, а також більш м'яка шкірка, що визначає їх особливість серед інших видів родзинок. Висушений на сонці виноград без кісточок майже не відрізняється своїми харчовими якостями від свіжого, зберігаючи максимум смаку та переваг для здорового харчування.
Навіть після сушіння виноград залишається корисним – у його складі залишаються вітаміни C, PP, групи B та корисні жирні кислоти.
Без цього виду не уявити сучасну випічку, адже його додають у улюблені з дитинства пироги, кекси та каші. Його вартість невисока, а солодкий смак знайомий усім, тому знайти ці ласощі можна в кожному будинку.