Курага Шоколадная
Характеристика/опис
Схожі товары
Головна перевага шоколадної кураги – натуральне сушіння стиглого абрикосу під сонцем, що дозволяє зберегти максимум корисних речовин у продукті. При такому способі сушіння фрукт без кісточки містить мінімальну кількість діоксиду сірки, зберігаючи при цьому природний смак.
Смак у шоколадної кураги справді трохи шоколадний, вона солодка, нагадує мед – майже не кислить, зверху темна, а всередині світліша. Виробляють таку курагу в Туреччині, Таджикистані, Туркменії, Узбекистані та інших регіонах. Для її виробництва використовують добірні, великі фрукти, що повністю дозріли на деревах.
Саме в шоколадній куразі містяться всі ті речовини, через які курага здавна вважається лікувально-дієтичним продуктом: каротин, калій, органічні кислоти, вітаміни А, С, групи і т.д.