Фундук (смажений)
Характеристика/опис
Схожі товары
За допомогою фундука можна боротися із серцево-судинними захворюваннями. Калій і кальцій, що знаходяться в горіху, позитивно впливають на стінки судин і мускулатуру серця, підтримуючи їх еластичними. Користь фундука помітна при лікуванні варикозного розширення вен, тромбофлебітах і проблемах з капілярами. За бажання очистити організм, почніть вживання фундука, скориставшись його властивістю запобігання утворенню гнильних процесів. За допомогою фундука може дуже добре очистити печінку.
Фундук корисний зі збільшенням передміхурової залози, і навіть при зниженому імунітеті. Людям із цукровим діабетом горіх фундук не завдасть шкоди, тому що в ньому помірна кількість вуглеводів.
Ще один важливий компонент у складі фундука – це паклітаксел (антиракова речовина), що допомагає у профілактиці онкологічних захворювань. А унікальне поєднання вітаміну Е та білка в горіху благотворно впливає на ріст та розвиток м'язових тканин.
Вживання фундука сприяє виробленню грудного молока у молодих мам, розчиненню каміння при нирковокам'яній хворобі, запобігає газоутворенню в кишечнику.
З ядер фундука одержують чудовий продукт – горіхове масло.