Гарбузове насіння 2 сорт
Характеристика/опис
Схожі товары
Гарбузове насіння містить багато магнію, заліза та калію, а ще цинк, кальцій, фосфор, селен натрій та вітаміни – А, групи В, Е, С, К та D. Гарбузове насіння містить ненасичені жирні кислоти (омега-3 та омега-6), які сприяють зниженню рівня так званого поганого холестерину і підтримують належний рівень хорошого. Це може допомогти зменшити ризик розвитку серцевих захворювань, а також покращити здоров'я судин і знизити артеріальний тиск.
Продукт можна споживати у сирому вигляді, почистивши від шкаралупи та посмаживши на сухій пательні до золотистого кольору. Також насіння можна додавати до салатів, йогурту, мюслі, випічки та багатьох інших страв. Зберігати насіння слід у герметичній упаковці або контейнері в прохолодному і сухому місці, щоб максимально довго зберегти свіжість та поживні властивості.